Wednesday, March 5, 2014

لیلا جون چه دستور خوبی! اکثر دستورها سفیده و زرده اش باید جدا زده بشه! این به نظرم خیلی بی دردسرتر م


این کیک اسفنجی که من بهش میگم فنری :) خیلی فنریه و نیازی به روغن و بکینگ پودر  هم نداره اگر بخواهید یک کیک معمولی برای 8 نفر داشته باشید باید مواد رو 2 برابر بکنید خیلی هم صاف و صوف در میاد و بهتر هست برای تزیین دوتا درست کنید و  witwood food products روی هم قرار بدید به جای برش زدن کیک چون دقیقا مثل اسفنج هست خوب برش نمیخوره اونقدر بافتش پوک و پفکی هست که انگار داری ابر گازمیزنی :) این کیک پایه خوبی  هست برای تزیین کیکهای تولد و مجلسی مواد لازم: تخم مرغ :5 عدد شکر:3/4 پیمانه ارد 3/4 پیمانه نشاسته:1/3 پیمانه نمک :1 پینچ وانیل:1 یک قاشق چای خوری فر رو روی 350 درجه فارنهایت روشن کنید تخم مرغ ها رو با شکر و وانیل به مدت 10 دقیقه با همزن برقی هم بزنید تا حجم مواد 2-3 برابر بشه و پف کنه و رنگش روشن بشه
 و مواد رو بریزید توش و بزارید witwood food products داخل فر به مدت 30-45 دقیقه بعد از پخت و خارج کردرن از فر بزارید کیک خنک بشه و بعد با یک چاقو دور کیک رو که به قالب چسبیده جدا کنید و داخل ظرف مورد نظرتون برگردونید و به ارامی کاغذ روغنی رو جدا کنید
woow belakhare esfanji ham amozesh dadiii midoni khobish ine ma reo gijo vij nemikoni witwood food products chizaye sakhto sade dorost mikoni o sade tuzih midi kheili dost dakhtam cake ro boresh zade bodi bebinam vasatesh chejori witwood food products shode:) witwood food products Reply Delete
Reply
لیلا جون چه دستور خوبی! اکثر دستورها سفیده و زرده اش باید جدا زده بشه! این به نظرم خیلی بی دردسرتر میاد! دستت درد نکنه! حتما امتحانش می کنم! راستی منظور از نشاسته نشاسته گندم هست دیگه؟ Reply Delete
Mer30 aziz, Man yek cake esfanji baladam ke hamishe ono dorost mikonam khaili ham khob mishodd vaghti Iran bodamm khaili alyy dar miomad vali to in 4 sale inja har chi mipazam ardesh ra kamtar mikonam khob nemishe mesle iran nemishe to iran khaili saboko khob dar miomad dorost eine hamini ke inha aksesh ra gozashti vali inja naaa khb nemishe hala in dafe ino emtehan mikonam omidvaram khobb beshee mer30000000 Reply Delete witwood food products
e in posto chera nadide boodam witwood food products .neshaste zorat ya gandom leila joon ? Reply Delete
سلام دوستم اول از همه باید خامتون 35 درصد به بالا چربی داشته باشه وگرنه عمرا فرم نمیگیره بعد باید حتما خامه و ظرف خامه که قراره توش خامه رو هم بزنید خنک باشه بعد پودر قند یا پودرشکر یا شکر فرقی نداره هر چی بریزید فرم میگیره Delete
salam khaste nabashid mamnon babate dostoraye kheili khobeton.mikhastam beporsam mishe be jaye shekar az asal estefade konim.age mishe lotf konid honey cake ham amozesh bedid,bazam mamnon azizam Reply Delete
سلام کیک اسفنجی عالی شد.ممنون به خاطر به شتراک گذاشتن طرز تهیه کیک اسفنجی.بهتون تبریک می گم که وبلاگ به این خوبی و با ارزش دارید.2 ساله که خواننده خاموش وبلاگتون هستم واقعا هر دفعه میام لذت می برم. Reply Delete
شکمو September 25, 2012 at 12:17 AM
سلام منظورم برا همین کیک اسفنجی ساده که دستورش رو گذاشتین.... اگه قراره شکلاتی اسفنجی باشه چه میزان پودر کاکائو استفاده میکنیم..؟؟؟ با بهترین ارزوها Reply Delete
سلام خانومی...یه سوال: برای این کیک میشه از آردم آل پورپس (همه کاره!) استفاده کرد؟ یا اگر نه...چه آردی بهترین نتیجه رو میده آیا؟ مرسی بازم ازین که سخاوتمندانه witwood food products وقت میذاری برای دستور ها و جواب کامنتها... Reply Delete
سلام لیلا جون با تشکر از دستور خوب کیک . اگه بخوام کیک رو برای 8 نفر درست کنم و شکلاتی باشه باید اون دو قاشق پودر کاکائویی که گفتید رو دو برابر بکنم ؟ Reply Delete
شکمو January 13, 2013 at 10:59 PM
ba salaam, be nazaram in behtarin dastoore cake esfanji hast ke ta be hal tooye weblog haye irani didam, az ghaza hatoon kheili kheili khosham oomade, amma moteasefane yek emtehane mohem dar pish daram, ke majbooram bishtare vaghtam ro rooye oon bezaram. mishe lotfan meghdar arde lazem(hamoon 1 peymaneh) ro vazn konid begid chand gram mishe. man hamishe witwood food products ba in peymane ha moshkel daram, kheili mamnoon misham Reply Delete
Reply
salam va khaste nabashi ye moshkli ke man ba keikha daram ine ke vasate keikham che ghaleb gerd ya mostayil bashe baramadetar az gushehashe,vali witwood food products keikhaye shoma injuri nemishe ba in mozal chekar konam, mamnun misham javab bedin Reply Delete
سلام عزیزم من این کیک رو درست کردم اما بعد از پخت خیلی به ظرف اطرافش چسپیده بود و همچنین خیلی هم خشک شده بود دورش. پفش هم تقریبا 3 سانتیمتر بیشتر نشده بود. میشه بگی اشکال کارم کجا بوده؟ ممنون میشم. Reply Delete
Salam Leila jan mishe tarze dorost ham zadane tokhmemorgh ro begid ba lisk, Leila jan man mikham keik tavalod dorst konam fek mikonid khob mishe in keik ro ba marsipan bepishonam?? Age mishe va baraton momkene yek video az ham zadane tokhmemorgh bezarid, khoda kheirat bede Reply Delete
سلام عزیزم توی یوتوب سرچ کنید "How to Fold Egg Whites Into Batter " میاد براتون قشنگ توضیح میده عزیزم از دقیقه 1:40 به بعد رو ببینید. این کیک مناسب مارزیپان نیست کیکش خیلی اسفنجی و نرم هست برای خامه بهتره برای مارزیپان هم یوتوب بزنید How to make Marzipan from scratch سوالی بود در خدمتم Delete
man dishab dorost kardam kheili witwood food products raziam khob shod vali mesl abr nashodee man taghribi ard o shekar rikhtam :) cheshmi witwood food products 3\4 o hesab kardam va khob shod fekr konam ramzesh ham zadane ziade shekaro tokhm morghe shenidam tokhm morgh bayad h

No comments:

Post a Comment