Friday, March 7, 2014

متغیر آب زیر زمینی آب سطحی دما با عمق چاه و عرض جغرافیایی تغییر می کند اما در مکانهای مشخص ثابت است


اين نسخه html فايل http://www.iranfisheries.net/persian/pics/part1.doc است. G o o g l e به صورت خودكار نسخه html اسناد را در حين جستجو ايجاد مي كند. برای گذاشتن چوب الف یا دادن پیوند به این صفحه url ذیل را بکار برید: http://www.google.com/search?q=cache:whY3Ozmvc4IJ:www.iranfisheries.net/persian/pics/part1.doc+%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%AE%D8%B1+%D8%B3%D8%B1%D8%AF%D8%A7%D8%A8%DB%8C&hl=fa&ct=clnk&cd=9 گوگل با تهيه کنندگان اين صفحه همکاری نمی کند و مسووليتی نيز درباره مندرجات آن به عهده نمی گيرد. این واژه های جستجو شده هایلایت شده اند:  استخر  سردابی  مقدمه :
مطلوبیت آب برای بقا و رشد ماهی و معمولا این مطلوبیت تحت تاثیر چند متغیر است ( 6 ) . حال تامین کیفیت و کمیت مناسب آب یکی از الزامات اولیه برای انتخاب مکان و برای مدیریت تولید آبزی پروری می باشد ( 7 ) . برای کمک به پرورش دهنده ماهی و آگاهی او از ویژگیهای کیفی آب مورد پرورش ماهی هدفهای man v food adam richman زیر در این پروژه دنبال می شود :
بعلت اینکه ماهی بطور کامل وابسته به سطوح بالائی آب برای تنفس تغذیه رشد دفع مواد زائد نگهداری تعادل نمک موجود در بدن و تولید مثل می باشد پس دانستن ویژگیهای فیزیکی و شیمیایی آب در موفقیت آبزی پروری نقشی بسیار حیاتی دارد . برای رسیدن به میزان رشد مطلوب آب موفقیت یا شکست یک پروژه آبزی پروری را تعیین می کند ( 8 ) .
در اقیانوس غلظت شوری آب بیشتر از مایعات درون بدن خود ماهی است . در دریا آب به بیرون کشیده می شود اما نمکها متمایل نفوذ به درون ماهی را دارند . از این رو ماهیان اقیانوسی مقادیر man v food adam richman بزرگی از آب دریا را می نوشند و مقادیر زیادی از ادرار پر نمکشان را دفع می کنند .
است man v food adam richman که غلظت نمکها در ماهی ( تقریبا ) بیشتر از غلظت نمک در آبی است که ماهی در آن زیست می کند . بخاطر آنکه بدن ماهی در تلاش و تکاپو پایداری است که نفوذ آب بدون بدن خود جلوگیری کند و مقادیر بزرگی از آب از طریق کلیه دفع شود . در اینصورت غلظت نمک در ادرار خیلی کم است . با فهمیدن این موضوع که ماهی نیاز به نگهداری تعادل خود در آب ( شیرین ) دارد این نکته را متوجه می شویم که چرا در حمل ماهی نیاز به نمک سودمند است .    
آب همیشه در تولید ماهی بصورت تجاری یک فاکتور محدود کننده است . تعدادی از فاکتورهای زیست محیطی و شیمیایی منفی با منبع آب انتخابی man v food adam richman همراه می شود . در آخر انتخاب مکان بر پایه کیفیت و کمیت آب قابل دسترسی مشخص می شود . معمولی ترین منابع آب قابل استفاده برای آبزی پروری از چاه رودخانه چشمه و دریاچه آبهای زیر زمینی و یا آب شهر می باشد ( 8 ) .
بعضی از مقالات و کتب منابع آب قابل استفاده برای آبزی پروری را به دو دسته آبهای زیر زمینی و آب سطحی تقسیم می کنند . آبهای زیر زمینی که آب چاه یا چشمه خوانده می شوند . آبهای زیر زمینی معولا مطلوبیت بیشتری برای آبزی پروری دارند بعلت اینکه کیفیت و کمیت بهتری دارند و از نظر آلودگی با مواد سمی و آفت کشها و انگلهای زنده عاری هستند . مثلا چشمه ها معولا برای کشت قزل آلا و ماهی آزاد بکار می روند . به علت اینکه آب چشمه از نظر دما پایدار و مطلوب است برای پمپ کردن آن به raceways ها مناسب نیست .
متغیر آب زیر زمینی آب سطحی دما با عمق چاه و عرض جغرافیایی تغییر می کند اما در مکانهای مشخص ثابت است بطور فصلی تغییر می کند کدورت کم ( در آب تمیز ) قابل تغییر معمولا متوسط تا بالا از مواد جامد غیر آلی ( رس یا سیلیت ) و یا جلبکها گازهای محلول     man v food adam richman فشار گاز کل بالا ( فوق اشباع از نیتروژن ) پائین نیتروژن بالا پائین اکسیژن محلول ( DO ) پائین معمولا غیر از یک میلی گرم در لیتر قابل تغییر اما بیشتر از 5 میلی گرم در لیتر دی اکسید کربن ) Co2 ) بالا ( 50 _ 0 میلی گرم در لیتر ) قابل تغییر اما کمتر  از 5 میلی گرم در لیتر سولفید هیدروژن و متان غیر معمول در هپیولیمنیون بی هوازی استخرهای طبقه بندی شده PH کم معمولا کمتر از 7 بعلت Co2 بالا تغییرات روزانه کم قابل تغییر (5/8 _5/6) تغییرات روزانه زیاد . قبل از طلوع خورشید man v food adam richman کم . بیشترین مقدار در نیمه روز که بوسیله جلبکها افزایش می یابد . مواد جامد محلول     TDS ( شوری ) ( میلی گرم در لیتر ) قابل تغییر اما می تواند شور شود ( Nacl mg 1500 > ) قابل تغییر معمولا کمتر از 400 میلی گرم در لیتر فسفر معمولا کمتر از منابع سطحی است بطور معمول بیشتر از آب زیر زمینی اما در استخرهای جلگه ای با محصول های خام یا ذخیره زنده بیشتر است آمونیاک ( 1/0 > پائین قابل تغییر ولی ممکن است زیاد شود ( در مزارع خوک یا گاو بصورت کود در مزارع ) نیتراتها قابل تغییر اما در چاههای کم عمق در نواحی با تولید ذرت فروان زیاد است قابل تغییر اما در مناطق جلگه ای با تولید فراوان ذرت زیاد است قلیائیت پائین در زمینهای گرانیتی یا شینی و متوسط تا بالا در مناطق آهکی قابل تغییر اما در مناطق که اساسا جلگه ای با خاک آهکی است زیادتر می شود سختی ( عمدتا یونهای ++ Ca و ++ Mg ) قابل تغییر اما معمولا متوسط تا سخت ( mg/l 250 _ 50 ) قابل تغییر نرم تا سخت یونهای قابل حل ( ++ Fe ) و منگنز ( ++ Mn ) معمول اکسیداسیون بالا در هوا ( o2 ) تاشکلهای غیر قابل حل ( +++Fe و ++ Mn ) تنها در هیپولیمنیون غیرهوازی استخرهای طبقه بندی شده وجود دارد    
معمولا می نیمم اندازه حدود 13 گالن در هر دقیقه برای هر سطح استخر مورد قبول می باشد . با این ذهنیت 100 آکز زمین برای کشت ماهی ( 047/4 متر مربع ) چاههای man v food adam richman مورد نیاز آن gpm1300 آب را باید تخلیه کند و این مورد قبول است . حجم دی زیاد آب برای جایگزین کردن آب که بصورت تبخیر و یا تراوش بهدر می رود مورد نیاز است .
رنج man v food adam richman آن از کمی کمتر از gpm 10 تا کمتر یا بیشتر از gpm 2000 در ساختهای ( بناها

No comments:

Post a Comment